Bestuur

Hieronder staat beschreven waaruit het bestuur van het NSKO bestaat.

BestuurNaam
VoorzitterJan Willem Peters
SecretarisTed Kuin
PenningmeesterMartijn Poortman
BestuurslidRichard von Mansfeldt
BestuurslidGilbert Cleveringa

Examencommissie

De examencommissie is belast met het afnemen van bondsexamens in Nederland. Bondsexamens zijn verplichte examens voor 1e Kyu en hoger t.m. 3e Dan. Boven de 3e Dan worden graden toegekend door een Europese of Wereldcommissie. De examencommissie bestaat uit vier leden aangevuld met een secretaris. 

Voorzitter: Gilbert Cleveringa, 6e Dan

Topsportcommissie

De topsport (wedstrijd)commissie is verantwoordelijk voor de organisatie tijdens wedstrijden. Daarvoor verzorgt zij de uitnodigingen en de registratie van de deelnemers, deelt de poules in en regisseert  het toernooi van achter de jurytafels. Aanspreekpunt is de bondscoach. Tevens monitoort hij nieuwe aankomende vechters.

Voorzitter: Tristan Thiele, 2e Dan

Jeugdcommissie

Deze commissie organiseert jaarlijks de Centrale Jeugdtraining in september op Papendal. Deze dag is bedoeld om onze jeugdleden tot en met 14/15 jaar op een speelse manier gezamenlijk met ShinKyokushin bezig te laten zijn in een nationale omgeving. Zo zien ze meer van het ShinKyokushin in de Nederland en bereiden we ze voor op de toekomst. De dag zelf bestaat uit een karate technische carrousel en een speelse ontspannen activiteiten programma in de middag en vindt plaats op Nationaal Sportcentrum Papendal.

Voorzitter: Gilbert Cleveringa, 6e Dan

CommissievoorzitterNaam
ExamencommissieGilbert Cleveringa, 6e Dan
Technische commissieRichard von Mansfeldt, 4e Dan
TopsportcommissieTristan Thiele, 2e Dan
JeugdcommissieGilbert Cleveringa, 6e Dan
P.R./social media commissieTed Kuin, 1e Dan